Arkiv: Our Team

Archive Posts Listed On This Page

Irma Winbo

Jag heter Irma Winbo och är 70 år. Jag bor i Stenkullen i Lerums kommun och är ensamstående. Jag har fem barn och nio barnbarn. Jag har stor livserfarenhet av att ge och hjälpa ideellt med människor. Jag har en historia med mycket sjukdomar vilket kan vändas till förståelse, rådgivning åt andra människor som lever i fattigdom.

Läs mer

Maria Dalblad

Jag heter Maria Dalblad är 51 år och bosatt i Floda med min man och vår yngste son av tre barn.

Jag jobbar som säljare, personlig tränare m.m.

För mig är familj och hälsa något av det viktigaste i livet och att alla skall få möjlighet att känna trygghet.

Att få hjälpa andra är viktigt för mig.

 

Gåvan Sverige är en självklarhet !!

Läs mer

Mikael Liljeroth

Jag heter Mikael Liljeroth och är 47 år boende i Lerum. Jag är initiativtagare och grundare till Gåvan Sverige som startade 2015 med Julgåvan i Lerum. Jag har tidigare arbetat som företagsledare och säljare men även många år på oljeindustrin. Har egen erfarenhet av fattigdom på grund av sjukdom och skuldsanering och vet hur svårt det är att få mat på bordet varje dag.

Läs mer

Martin Dalblad

Martin Dalblad är föreningens vice ordförande

Jag heter Martin Dalblad och är 44 år och bor med min fru och mina tre barn i Floda (två utflugna). Jag är vice ordförande i Gåvan Sverige och driver lite andra bolag samt sitter i olika styrelser. Jag tycker om att stötta och hjälpa andra människor som har det svårt ekonomiskt, som inte har alla förutsättningar för att klara av vardagen. Att få hjälpa andra får mig att växa som människa. Eftersom jag själv tycker att familjen och hälsan är en av det viktigaste i livet är det självklart att vara med i Gåvan Sverige.

Läs mer