Hem Rådgivning

INFOMRATION

BG: 548-1056
SWISH: 123 399 08 01
Organisationsnummer: 802510-1760

Rådgivning

Ska man ha en möjlighet att komma ur fattigdomen behövs stöd från både nära och kära men även med gåvor för välgörenhet behövs. De flesta som lever i fattigdom har levt under sådan press i många år och är psykiskt och fysiskt svaga och behöver hjälp.

De personer vi hjälper har inte medvetet hamnat där på grund av slarv. De fyra vanligaste orsakerna till fattigdom idag i Sverige är att du blir sjuk, blir arbetslös eller skiljer dig vilket orsakar så mycket lidande och annat men även konkurs ligger med bland de fyra vanligaste orsakerna.

Alla dessa fyra har en gemensam nämnare och det är lång tids lidande. så fort du blir skuldsatt och inte har ett starkt flöde med inkomst går det utför fort. Man kan inte lita på att få hjälp av kommunen och dess stöd och omsorg. Sverige har en förlegad socialtjänst lag som inte är förankrad till dagens samhälle och verklighet. Den följer inte med kostnadsutvecklingen när det blir dyrare att bo, äta och leva generellt.

Donera gåvor mot fattigdom om du sympatiserar med de fattiga i Sverige.

Kontakten

Your Subtitle Goes Here
3
Vi på Gåvan Sverige besitter stor kunskap om fattigdom och vad man kan göra för att gå vidare till ett bättre liv.

Vi ger dig först och främst tips och rådgivning via telefon eller via e-mail men bor du i kommuner där vi finns representerade så bokar vi in ett möte och pratar igenom din situation först och sen ser vi vad vi kan göra åt din situation.

Rådgivningen

Your Subtitle Goes Here
3
Alla som söker hjälp med gåvor eller rådgivning måste först vara medlem som kostar 120 kr per år. Vi måste kunna ha råd med porto, drivmedel och andra föreningskostnader för att kunna ge denna service.

Den person som är fattig överlever oftast precis men lever inte och i bland räcker pengarna inte till mat alla dagar.

Vi ser över personens situation.

Vi ser över ekonomin, inkomster och utgifter.

Vi ger råd om effektivisering av det dom har.

Vi lär personen att handla smart.

Vi har cirklar i ekonomi.

Vi har föreläsare relaterat till ekonomi.

Under “kontakta oss” hittar du uppgifter om hur du kontaktar oss.