Att hjälpa andra människor som är fattiga kräver verktyg.

Lindströms bil är den bilförsäljare som har hjärtat på rätt ställe

Att driva en välgörenhetsorganisation i Sverige för de fattiga i Sverige är inte så lätt som människor tror. Först och främst så har du alla rikspolitiker som inte erkänner att detta att 10% av befolkningen lever i fattigdom, är ett problem och att deras politik senaste 10 åren har bäddat för detta.

Fattiga behöver ändå få hjälp och Gåvan Sverige är den enda ideella föreningen som enbart hjälper fattiga Svenskar. Detta kan vi göra tillsammans med aktörer som ställer upp som Lindströms Bil som nu sponsrar oss med en bil året ut för att kunna utföra våra julklappsinsamlingar i de kommuner vi i år är mer verksamma i. Utan Lindströms bil hade över 200 familjer varken haft julklappar eller julmat till barnen. Ändå finns det så mycket mer vi kan göra om vi får mer gåvor utifrån. Dagligen får vi förfrågningar från desperata människor över hela Sverige som inte kommer få ihop julen.

Gåvan Sverige ger ut så mycket vi kan av det vi får in. Vi behöver betala våra kostnader för att kunna ha insamlingarna lokalt, driva föreningen med kostnaderna som ingår samt revisorer som kostar massa pengar nu när vi är 90-konto så är kontrollen stenhård, som tyvärr kostar därefter.

Vi kämpar på tillsammans med hjältar som Lindströms bil.