Kampanjdetaljer

17% Slutförd
  • Behov 200 000 kr
  • Givare 4
  • Insamlat 35 140 kr

Julgåvan

Det finns så många personer i kommunen och inte bara barnfamiljer som nu i jultider har det tufft att få ihop det ekonomiskt, samtidigt som man vill kunna köpa julmat och kanske få några julklappar, men pengarna räcker oftast inte till. Det alternativ som idag finns liknande detta projekt når oftast inte hela vägen fram till rätt personer så tanken med detta projekt är att gåvor kan lämnas in från både privatpersoner och företag.

Dessa gåvor kommer sedan lämnas ut till behövande under december. Det är välkommet att lämna gåvor i form av julklappar inslagna eller inte (men skriv gärna innehåll, ålder och kön på en lapp). Mataffärer har oftast presentkort som det är ett stort behov av under julen men även presentkort av alla typer är uppskattat, ex frisörsalonger, leksaksaffärer, klädaffärer etc. Kontanter som lämnas som gåva kommer omvandlas till presentkort i mataffärer först och främst.

Med din gåva kommer flera familjer att få en rofylld jul och slippa att känna stress och ångest. Skänk därför en julklapp till fattiga barn och familjer i Sverige.

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *