Gåvan Sverige kan inte ge hjälp till någon just nu.

27 nov, 2019
Mikael Liljeroth 1

Gåvan Sverige kan inte ge hjälp till någon just nu.

Att hjälpa andra människor som är fattiga kräver verktyg.

Gåvan Sverige klarade inte ekonomiskt att ha kvar 90-kontot

Att driva en välgörenhetsorganisation i Sverige för de fattiga i Sverige är inte så lätt som människor tror. Först och främst så har du alla rikspolitiker som inte erkänner att detta att 10% av befolkningen lever i fattigdom, är ett problem och att deras politik senaste 10 åren har bäddat för detta.

Fattiga behöver ändå få hjälp och Gåvan Sverige är den enda ideella föreningen som enbart hjälper fattiga Svenskar. Detta kan vi göra tillsammans med aktörer som ställer upp men som i virustider har uteblivit.  Dagligen får vi förfrågningar från desperata människor över hela Sverige som inte klarar sina ekonomier. Tyvärr har vi inte pengar nu att ge till någon just nu då vi inte har fått in någonting. Vi hoppas att detta kommer förändras under året.

Gåvan Sverige ger ut så mycket vi kan av det vi får in. Vi behöver betala våra kostnader för att kunna ha insamlingarna lokalt, driva föreningen med kostnaderna som ingår samt revisorer.

Vi kämpar på men kan för tillfället inte ge några bidrag.

 

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *