Julen närmar sig och julgåvan insamlingarna börjar 1 nov.

15 sep, 2019
Mikael Liljeroth 0

Julen närmar sig och julgåvan insamlingarna börjar 1 nov.

Insamlingarna för julgåvorna i Sverige startar den 1 nov!

Nu är det bara några månader till julafton och vårt arbete går på högvarv inför detta. Nu behöver vi hela Sveriges hjälp med att ge pengar som vi omvandlar till presentkort på mat i den butiken på den orten du bor. Vi behöver även julklappar och behovet är stort till barn i högre åldern mellan 9-16 år. De önskar sig mest presentkort på allt möjligt med några exempel är till affärer med ungdomskläder, hobbyaffärer, biobiljetter, nöjesparker, djurparker, upplevelsehotell, cykelaffärer, datorbutiker, spelbutiker (tv, datorspel). Som några exempel. De flesta butiker går att köpa presentkort online och det går bra att antingen posta oss presentkorten med rekommenderat brev eller skicka det per email till oss.

Skicka julklappar till:

Gåvan Sverige, Bentzels väg 48a, 443 51 Lerum.

E-posta till:

Info@gavansverige.se

Eller sätt in ert bidrag till mat på

Bg: 900-6750

PG: 900675-0

Swish: 9006750

 

 

 

Mikael Liljeroth

 

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *