Svensk insamlingskontroll godkänner Gåvan Sverige.

25 jun, 2019
Mikael Liljeroth 0

Svensk insamlingskontroll godkänner Gåvan Sverige.

Det samlas in 28 miljarder av välgörenhetsorganisationer i Sverige varje år.

Gåvan Sverige är nu en organisation att räkna med

Det enda sättet i Sverige för att visa att man är en seriös aktör är att försöka få ett 90-konto från Svensk insamlingskontroll.

Gåvan Sverige har nu efter en lång process gått godkänt att få ett 90-konto. Nu visar vi alla att vi är seriösa och har goda intentioner att faktiskt hjälpa de fattiga Svenska medborgare kommuner och regering har prioriterat bort. Ca 1 miljon Svenska medborgare sitter i fattigdom varav nästa 300 000 pensionärer och över 500 000 barn inklusive de barn som lever med överskuldsatta föräldrar. Resten är fattiga pga. av den fyra vanligaste orsakerna som är sjukdom, skilsmässa, arbetslöshet eller konkurs. Nu hoppas vi att så många företag och privatpersoner som möjligt hjälper oss med pengar som vi kan skänka till de som har det svårast i samhället.

 

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *