Gåvan Sverige och Google Ad Grants

11 jan, 2019
Mikael Liljeroth 5

Gåvan Sverige och Google Ad Grants

 

Gåvan Sverige och Google Ad Grants

2019 fick Gåvan Sverige godkänt av Google att vara en utvald aktör i Googles program för välgörenhetsorganisationer. Google har detta programmet globalt för att på deras sätt hjälpa ideella organisationer som arbetar som oss med marknadsföringen gratis.

När du som Google användare söker efter det Gåvan Sverige står för så kommer våra annonser synas som just annons. Detta kommer hjälpa de som sitter i ekonomisk kris i Sverige att lättare kunna hitta oss och få hjälp. Det kommer även att betyda att vi kommer kunna nå volontärer som vill hjälpa oss att hjälpa andra över så många kommuner som möjligt i Sverige, mot målet att bli ett riksförbund över tid.

Vi kan aldrig bygga upp denna ideella verksamhet utan volontärer från människor som brinner för att hjälpa fattiga. Därför önskar vi att du hör av dig omgående om du vill hjälpa till, oavsett var du bor i Sverige.

Har du frågor så är ni mycket välkomna att höra av er till oss.

Gåvan Sverige

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *