Vi söker efter er som vill starta upp lokala föreningar!

21 apr, 2018
Mikael Liljeroth 2

Vi söker efter er som vill starta upp lokala föreningar!

Nu är alla grundstenar på plats i Gåvan Sverige och nu söker vi människor som vill driva en förening i sin kommun!

Nu kan du hjälpa människor i ekonomisk kris i din kommun.

Nu eftersöker vi rikstäckande, människor som brinner för att hjälpa andra människor som har det sämre i samhället. Det gör du genom att samla minst tre personer du litar på i din kommun och sätter ihop en styrelse som blir en lokal förening i Gåvan Sverige. Er lokala förening går under Gåvan Sveriges organisationsnummer så krånglig papperexersis behöver ni inte gå igenom. Gåvan Sverige kommer sedan förse er med de dokument ni behöver för att kunna driva er lokala förening men även ge de verktyg ni behöver för att samla in pengar, julklappar, presenter etc. Alla kommuner ser olika ut och er lokala förening kommer skräddarsys efter önskemål och förutsättningar i just eran kommun. Skynda på nu och kontakta oss omgående om du känner att detta är något för dig och att du vill göra skillnad i samhället.

 

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *