Gåvan Sverige växer till fler orter

20 Apr, 2018
Mikael Liljeroth 1

Gåvan Sverige växer till fler orter

 

Vi växer och behöver er hjälp

Nu börjar det ta fart mot vår målsättning med att bli ett riksförbund. Nu är vi etablerade i följande orter: Lerum, Alingsås, Göteborg, Vårgårda, Vara, Skara, Borås och Kristianstad

2018 kommer vi totalt växa med ca 10 orter och ser att den tillväxten kommer att hålla i sig framöver. Mellan 10-20 orten per år siktar vi på i dags läget och vi söker nu volontärer till samtliga orter som vill hjälpa till att hjälpa andra utsatta människor.

Gåvan Sverige kommer att starta upp verksamheterna till en början och söka volontärer som kan starta upp lokala föreningar i sin ort. Det krävs tre  personer minimum för att driva en lokal förening och ni behöver inte registrera något utan blir en lokal förening under Gåvan Sveriges organisations nummer. På så vis behöver ni inte lägga det arbetet som krävs att registrera, vi har sedan alla mallar klara till att driva föreningen.

Det kan kännas tidigt men av erfarenhet så tar det 3-4 månader att komma igång med julgåvan på en ort.

Har nu frågor så är ni mycket välkomna att höra av er till oss.

Gåvan Sverige

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *