Vi inleder samarbete med Inges bil i Alingsås inför julgåvan

20 sep, 2017
Mikael Liljeroth 0

Vi inleder samarbete med Inges bil i Alingsås inför julgåvan

Gåvan Sverige kommer nu inleda ett samarbete med Inges bil i Alingsås inför julgåvorna i Lerum och Alingsås

Gåvan Sverige och Inges bil kommer synas

Inges bil i Alingsås kommer att sponsra med en bil till Gåvan Sverige fram till årets slut som kommer vara stripad med våran logo och Inges bils logo. Tanken här är att människor i Lerum och Alingsås kommun ska kunna bli påminda varje dag dom ser bilen att lämna en gåva till Julgåvorna innan julafton. Det är ett stort åtagande från Inges Bil i Alingsås och det visar ganska tydligt vilket underbart företag Inges Bil AB är som satsar dessa pengar på Gåvan Sverige.

Gå in på Inges bils hemsida och se själva. www.ingesbil.se

 

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *